*** het restaurant is reeds volzet op 31 december 2024 ***
Aperitief
Bacquaert Brut - Heuvelland - BelgiëGemarineerde Sint-Jakobsvruchten, couscous en mousse van bloemkool, gebrande bloemkool, vinaigrette van karnemelk
Markowitsch - Sauvignon Blanc - Carnumtum - OostenrijkGebakken Noorse kreeft, knolselder, butternut, kreeftensaus
A Good Year - Chardonnay - Struma River - BulgarijeOpen ravioli met koji, mengeling van champignons, sausje van gefermenteerd eekhoorntjesbrood
Fitapreta - Tinto De Castelao - 2021 - Alentejo - PortugalGebakken hertenkalf op de green egg, peterseliewortel, oca, aardpeer, fondant aardappel, sausje van rozemarijn
Neil Ellis - Cabernet Sauvignon - 2018 - Stellenbosch - Zuid-AfrikaBelgische kazen van 'Het Dischof', gelei van kweepeer, zuurdesembrood
Mas Cal Demoura L’Etincelle - 2022 - Chenin, Grenache blanc - Languedoc - FrankrijkCompote van appel, mousse van yoghurt, schuim van yuzu, crème van vanille, ijs van appel
Kombucha oude appel rassenKoffie en versnaperingen
24 u Champagne6-gangenmenu à € 200, aperitief, wijn, water en koffie inbegrepen