** Gefermenteerde Eryngii champignon, kombucha van rode biet, granaatappel, couscous van bloemkool
Bioserra - Cabernet Cortis - 2023 - Ruddervoorde - België / Kombucha biet en granaatappel* Gebakken polenta, zuurkool, spinazie, veldsla, palmkool, jus van zuurkool
Crasto - Rabigato - 2021 - Douro - Portugal / Kefir limoenZeewierkroket, butternut, rode wortel, groentensaus
Ontanon - Tempranillo Bianco - 2023 - Rioja - Spanje / Fermentatie wortelsapGefermenteerd witloof met kastanjekoji, Belgische saffraan
Nude - Macabeo - 2020 - Penedès - Spanje / Kvass* Open ravioli met boschampignons, prei, truffel, szechuanpeper, coulis van boerenkool
Ontanon - Tempranillo - Rioja - 2019 - Spanje / Infusie champignon* Compote van appel, mousse van yoghurt, crème van vanille, sorbet van appel
Kombucha peer (€ 9)* 3-gangen menu aan € 50, met selectie dranken aan € 68 (enkel ‘s middags)
** 4-gangen menu aan € 65, met selectie dranken aan € 92 (exclusief dessertdrank)
6-gangen menu aan € 85, met selectie dranken en dessertdrank aan € 139
Wijn per glas à € 9