

Om dit jubileum te vieren, nodigen we u uit op een unieke avond op 7 april. Samen met zeewierchef Donald Deschagt creëren we een exclusief 5-gangenmenu, waarbij we in elk gerecht een ander type zeewier gebruiken.
Aperitief Bacquaert Brut - Entre-Deux-Monts - Heuvelland - BelgiëArtisjok, gel van codium, wakamé sla, gefrituurde dulse zeewier
Goodyear - Chardonnay - 2022 - Thracië - BulgarijeSint-Jakobsvruchten met witte pens en zeewier, knolselder gekookt in zeewater, paddenstoelen, kruidencrumble, schuim van karnemelk
Aphros - Loureiro - 2023 - Vinho Verde - PortugalTraag gegaarde staartvis, monniksbaard, schuim van venkel en aardappel, gebrande venkel, emulsie van zeevenkel, poeder van zeewier en gepofte quinoa
Domein De La Dourbie - Terret Bourret - IGP Pays D’Hérault - FrankrijkCannette, zeekraal, lamsoor, gegrilde asperge, groententaartje met een korst van zeewier, sausje van daslook en zeekraal
El Rall - Merlot, Grenache Noir, Syrah - 2022 - Barcelona - SpanjeZeewiercake met wortel, bouillon van duindoornbes, sinaasappel, yoghurt met zeewier, ijs van sinaasappel
Kombuhcha wortelExtra gerecht toe te voegen voor het hoofdgerecht cannette (à €40 met glaasje wijn)
Kreeft, Japans bessenwier, risotto van zeewier, broccoletti, zeebanaan, ijskruid, sausje van kreeftAanvang om 19.30 uur
Prijs 5-gangenmenu aan € 130 (incl. aperitief, wijn, water en koffie)
Prijs extra kreeftgerecht aan € 40 (incl. glas wijn)
Plantaardig 5-gangenmenu aan € 110 (incl. dranken, ook niet-alcoholische opties beschikbaar)
Reserveer vóór 31 maart telefonisch, per e-mail (info@patrickdevos.be) of via onze website.
Uw inschrijving is pas definitief na voorafgaande betaling op rekeningnummer BE28 9502 1204 0820. U ontvangt daarna een bevestiging.